Lind Mari - Meny

Sponsor IFOR William hestehengere, kjøp din hos Tilhenger Spesialisten AS!

 

 

 

 

 

Lind Mari - Video
Hestene

Sharazan

Sharazan var min aller første ponni, kjøpt og betalt med bursdagspenger spart opp over 5 år. Da jeg kjøpte han var han bare 10 mnd, og litt av en ramp! Opp igjennom årene har jeg ridd ham inn selv, foruten et treningsopphold på Stald Kyø i Danmark på 6 uker, og vi har fått mange flotte erfaringer sammen. Da jeg solgte han som 6åring hadde jeg startet han MB/1.10m med ikke så ille resultater.

 

 
Bwana

Bwana

Bwana var min første konkurranseponni, kategori 1. Han kom til oss sensommeren 2007 fra Stavern. Han har vært med og vunnet Norgesmesterskap for lag og har lært meg utrolig mye. Han ga meg en «jumpstart» på konkurranselivet og sammen har vi fått mange sløyfer. Mitt stolteste øyeblikk med Bwana? Vinne dekken i Alvøencupen! Jeg har fått startet opp til LA-nivå med Bwana. Han er nå 17 år og har fått en fantastisk pensjonist-tilværelse hos Dorthe Reimer som driver Trivselsstallen i Lysefjorden.

 

 
Casanova

Casanova

Casanova var min tredje ponni og der var det kjærlighet ved første blikk. Vi møttes under Sharazans treningsopphold i Danmark og falt umiddelbart for hverandre. Det krevdes mye overtalelse og dådyrøyne hjemme, men til slutt kom han hjem til oss og etterlot en gapende mamma når han kom av hengeren, for han var jo pitteliten! Casanova hadde futt som det holdt når han kom, og det tok oss tid og hardt arbeid begge to å vende futt om til treningsinnsats og resultater. Etter litt over etår i mitt eie startet jeg han opptil MB/1m, også ble han solgt videre til en rytter med mer passelig størrelse.

 

 
Bwana

My Way

My Way var min første stooore hest. Hun var en
fantastisk hest med en utrolig personlighet som man
ikke kunne unngå å falle for. Før hun kom til meg hadde hun gått 1.40m i Belgia, men var ute av spill grunnet en operasjon. Vi fikk startet knappe 2 stevner sammen før
My Way ga uttrykk for smerte i beina. Vi røntget og fant forkalkninger som har vært der fra før hun kom i vårt eie. Desverre er My Way død den dag idag da det ikke var
noe å gjøre for at hun skulle ha det bra.

 
Casanova

Costie

Costie... Hvor skal jeg begynne? For en hest! Han hadde sine positive og negative sider akkurat som alle andre, men han visste iallefall å få meg til å smile! Jeg fant dette sjarmtrollet i Halden på Stall Buer. Da jeg fikk han var han ikke i særlig god form og det tok tid og hardt arbeid å få han opp å gå. I oktober 2012 startet vi vår første 1.20m sammen, og i desember hoppet vi 1.60m på høydehoppingen på Stend VGS's juleshow. Kort tid etter ble Costie desverre alvorlig syk med magesår og kolikk. Etter det har det vært mye opp og ned med sykdom og skader, noe som dessverre endte med at det beste for ham var å la ham slippe smertene. Costie vil, uansett hva som skjer, for alltid ligge nærme hjertet mitt!

 

 
Casanova

d'Buers High Pilot

D`Buers High Pilot kom til meg som femåring desember 2013. Han er en hollandsk varmblods vallak. Han kom
fra Merethe Buer, som hadde stor tro på at Pilot og
jeg ville passe sammen. Pilot har en helt fantastisk personlighet, knegger når jeg kommer i stallen, koser
og klemmer. Nå har jeg hatt ham i snart ett år, og
etter møysommelig arbeid starter vi nå 1.25m sammen.