Lind Mari - Meny

Sponsor IFOR William hestehengere, kjøp din hos Tilhenger Spesialisten AS!

 

 

 

 

 

09.02.2015
Livet svinger stadig

Nok et kapittel avsluttet og et nytt påbegynt i Lind Maris rytterliv

I desember fikk vi kverke på senteret der vi står oppstallet. Dette medførte strenge restriksjoner i hvor hester og mennesker kunne oppholde seg og dermed var det slutt på å ferdes i hallen der vi kunne longere og tømmekjøre, utebane og kjente turområder. Det eneste stedet Pilot kunne få trene var innerst i en hall med ved en port han var livredd.
Resultatet ble en ekstremt sprek og skremt hest med tiltagende farlig adferd. Etter flere uker med prøving og feiling og en mer og mer engstelig rytter ble dette så problematisk at vi måtte ta den tunge avgjørelsen å bytte Pilot ut. Hverken hest eller rytter er tjent med en rytter som er redd, så for begges skyld ble dette en nødvendighet. Trist, for Pilot er en helt fantastisk hest, men altså kanskje ikke helt rett for Lind Mari.

I begynnelsen av januar dro Lind Mari med trener Simon til Danmark for å lete etter ny hest. De første dagene prøvde hun noen unghester som hun ikke helt fant tonen med og det ble klart at hun ikke ønsket unghest igjen på en stund. Den siste dagen ble det en tilfeldighet at hun satte seg oppå en hest som hun i utgangspunktet ikke skulle prøve, bare ri den litt… En liten hoppe på ti år, ikke akkurat en kontrollert og balansert hest, men en villstyring med «ponnihjerne»… Ikke en slik hest Lind Mari hadde tenkt seg, hun var jo ferdig med ponni!
Men… det er ikke alltid man vet hva man ser etter før man sitter på det! For denne lille villstyringen, hun var kul, og Lind Mari og henne fikk liksom en fin kontakt med det samme. Forelsket, i en hest, igjen! Kan man være så heldig? Prøve, gi opp, og når man tror at man skal reise hjem igjen med uforrettet sak, så kommer den perfekte hesten liksom flytende på en fjøl?
Så; etter etpar uker med spent venting, kom Athene til hjem til oss den 31.januar, en sjarmerende, men bestemt, ung dansk varmblodsdame etter Bøgegaardens Apollo. Velkommen skal du være Athene!

Og Pilot? En god avslutning ble det også for ham. Allerede et par uker etter ankomst i Danmark har han funnet seg en ny eier. Han står hos Peter Moos, som skor Athene og mange andre hester på Bergen rideklubb, så vi får stadig høre nytt om ham. Han trives i stor boks med vindu og masse utegang og en eier som elsker både ham og nykkene hans!

 

26.04.2015
Super oppvarmingsklasse til utesesongen!
Med Drammen Spring Tour i tankene tok Lind Mari med seg Athene for å ri en oppvarmingsklasse ute på Åsane rideklubb sitt splitter nye anlegg
Les mer...

 

14.04.2015
A winning team!
Lind Mari og Athene har funnet sammen på rekordtid
Les mer...