Lind Mari - Meny

Sponsor IFOR William hestehengere, kjøp din hos Tilhenger Spesialisten AS!

 

 

 

 

 

14.04.2015
A winning team!

Lind Mari og Athene har funnet sammen på rekordtid

Nå har Lind Mari og Athene hatt to fine stevner sammen, åtte klasser til sammen. Den første helgen startet de 1m og 1.10m, hvorpå de fikk en førsteplass i 1.10m og en helt grei runde og sjetteplass i 1m. Søndagen dristet Lind Mari seg til å ri 1.10m og 1.20m. I 1.10m gikk det veldig greit, hun fikk en fin fjerdeplass, men man kan si at de kanskje ikke var helt klar for 1.20m sammen. En kombinasjon av en nervøs og spent rytter og en hest som overhodet ikke hørte etter resulterte i en for så vidt ok runde, men med en del bommer ned og tidsfeil. Lind Mari bestemte seg derfor for å holde seg i 1m og 1.10m et stevne til, for å bli bedre kjent med hesten og få noen fine runder der først.

I finalen i vintercupen, som i år ble arrangert på Bergen rideklubb, startet hun altså 1m og 1.10m begge dagene. Siden hun nylig har vært borte fra Athene i tre uker i forbindelse med Mediterranian Equestrian Tour i Spania, hvor hun var groom for sin trener Simon Yde, holdt hun seg til planen med å ri lave klasser for å få fine runder. Et smart valg, for det ble fine resultater også denne helgen. Lind Mari endte opp med fine sløyfer i alle klassene, førsteplass i begge 1.10m-rundene, og en førsteplass og en andreplass i 1m. Søndagen ble hun slått i 1m av sin gode klubbvenninne Hedy Therese Meitzner og ifølge Lind Mari selv så var det bare kjekt, for Therese hadde hadde knallfin runde i denne klassen og fortjente det så absolutt!

Nå er det Drammen Spring Tour som står på døren, om knappe tre uker reiser Athene på bil til Drammen, snille klubbvenninner skal «passe» henne til Lind Mari får gjennomført heldagsprøve i matematikk og får reist ned dagen etter. Både rytter og foreldre er spent på dette stevnet, siden Lind Mari har ikke ridd dette stevnet siden Costie ble skadet der. Vi krysser fingre for at det blir opptur for denne nye, flotte ekvipasjen; Lind Mari og Athene!

 

26.04.2015
Super oppvarmingsklasse til utesesongen!
Med Drammen Spring Tour i tankene tok Lind Mari med seg Athene for å ri en oppvarmingsklasse ute på Åsane rideklubb sitt splitter nye anlegg
Les mer...

 

09.02.2015
Livet svinger stadig
Nok et kapittel avsluttet og et nytt påbegynt i Lind Maris rytterliv
Les mer...